Over ons

Niks smaakt beter dan een maaltijd op je bord, gemaakt van verse producten. Maar waarom zou je deze producten uit een ver land kopen, terwijl het ook lokaal kan? Precies. Daarom verkopen wij, De Boeren van Kien, onze producten nu ook aan jou. Direct van het land.

Waar wacht je nog op?

Sappig fruit, vers vlees en knapperige groenten. Precies zoals ze horen te zijn, vers uit de grond en met liefde geoogst. Dát is waar wij in geloven en de oorsprong van ons verhaal. Wij zijn De Boeren van Kien, een initiatief van lokale boeren uit Sint-Oedenrode. Samen verkopen wij verse producten aan iedereen die bewust kiest voor kleur, smaak én kwaliteit. Vers van het land, direct op jouw bord!

Onze belangrijkste voorwaarde? Dat elk product van hoogwaardige kwaliteit moet zijn en met liefde is bereid. In onze webshop vind je een breed assortiment van streekproducten, van seizoensgebonden groente en fruit tot aan vers vlees, zuivel en kakelverse eieren. Door direct bij de boer te kopen ben je niet alleen verzekerd dat je de beste producten van het seizoen krijgt, je steunt er ook de lokale economie mee!

De Krat van Kien