Bestellen

Geen zin om te koken maar wil je wel gezond eten? Bekijk dan eens onze kant en klare producten. Naast losse lokale producten verkopen wij namelijk ook kant en klare producten zoals soepen en confituren. Deze worden elke dag vers bereid in de keuken van Kien.

Geniet van lekker en gezond eten, koop lokaal!

Of je nou met z’n tweeën bent of een gezin van vier. In onze webshop vind je voor ieder wat wils. Onze verrassingspakketten bestaat uit verschillende soorten groente en fruit, zuivel en vlees. Daarnaast bieden wij ook speciale pakketten aan voor op de barbecue met het lekkerste vlees uit de streek. Voor de mensen die liever van een verrassing houden hebben wij een speciale aanbieding: ons verrassingspakket. Laat je verrassen met een pakket vol verse en smaakvolle producten uit Sint-Oedenrode.

Liever losse producten bestellen in onze webshop? Ook dat is mogelijk, bekijk onze losse producten in het menu bovenaan de pagina.

Vóór 20:00 besteld, morgen geleverd of af te halen bij De Helden van Kien. Vergeet niet aan te geven waar de bezorger de krat mag plaatsen. LET OP: WIJ LEVEREN ALLEEN OP DINSDAG T/M ZATERDAG.

Heb je een etentje gepland staan? Je kunt een bestelling 14 dagen vooruit plaatsen!